REINIGERGS & TONICS

Welk type de klant ook heeft, de juiste reiniging is onmisbaar voor de effectiviteit van alle behandelingen, aangezien een schone huid het meest ontvankelijk is voor cosmetische producten.  Abidis heeft een uitgebreid maar efficient aanbod in reinigers en tonics voor ieder huidtype. 

PEELINGS

Abidis beschikt over verschillende soorten peelings die perfect voldoen aan de behoeften van alle soorten huid en bij de staat waar deze zich in bevindt. Na een peeling voelt de huid glad aan en ziet er jonger uit, door de zuurstof en de opname van de behandelproducten.

GECONCENTREERDE PRODUCTEN

Met onze geconcentreerde producten bieden we alle voedingsmiddelen aan die de huid nodig heeft op basis van haar staat en haar specifieke problematiek. Abidis heeft producten die perfect voldoen aan de behoefte aan hydratatie, voeding en evenwicht van de huid. Voor een optimaal resultaat, kunnen we de behandeling personaliseren door activeringsproducten toe te voegen met concentraten van werkzame stoffen.

ACTIEVE CONCENTRATEN

De activeringsfase is een fase waar de werkzame stoffen van actieve concentraten worden samengebracht met die van geconcentreerde crèmes. Op die manier kunnen wij elk huidprobleem of -toestand op een gepersonaliseerde manier behandelen en dit door de juiste ingrediënten te geven in de juiste hoeveelheden voor een optimaal en doeltreffend resultaat. Elk concentraat is verenigbaar met elektro-esthetische technieken als radiofrequentie en virtuele mesotherapie

MASKERS

Abidis heeft twee maskers ontwikkeld met een hoog gehalte aan mineralen om het vuil uit de poriën van de huid en de haarzakjes te verwijderen. Naast deze grondige reiniging is het tijd voor een eerste inbreng van actieve basisbestanddelen ter voorbereiding van de huid. Ook bij de maskers heeft Abidis een mooi geselecteerd aanbod voor alle soorten huid en behoeftes.

ABI-RESCUE AMPULLEN

3 Actieve concentraten met een intense werking die een ware redding voor de huid betekenen. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen stelt Abidis de beste actieve stoffen ter beschikking aan esthetische professionals.

MIRACLE LIFT EYES

Deze eye contour gel  verminderd kraaienpootjes, donkere kringen, oogwallen en verbetert de aanmaak van collageen. De gel draagt bij tot het liften van de oogleden en bied een helderheid aan de oogcontouren. De perfecte combinatie om tekenen van stress en veroudering te bestrijden.

VOLG ONS

NEASTETIC GROUP

Tieltstraat 40

8851 Ardooie

België


[email protected]


WWW.NEASTETICGROUP.COM

ONZE MERKEN

© 2019 Webshoptime . All Rights Reserved.

Privacy Policy     Terms of Services     Accessibility Statement     Supply Chain Transparency     Fraud Protection

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
nl_BEDutch