GENERIEKE PRODUCTEN

Massages zijn nooit zo fijn geweest. Abidis biedt een assortiment voor massages aan voor de meest veeleisende schoonheidsspecialiste die aanpasbaar zijn aan huidtype, type behandeling en in functie van de diagnose en/of het gewenste resultaat. 

 

ACTIEVE CONCENTRATEN

ABIDIS heeft een exclusieve reeks aan concentraten voor het lichaam die ontwikkeld zijn met de nieuwste werkzame stoffen van de laatste generatie die gecombineerd kunnen worden met de generieke producten van ABIDIS zodat de lichamelijke behandeling gepersonaliseerd kan worden voor een maximaal resultaat. Ze zijn verenigbaar met de meerderheid van de technieken die gebruik maken van apparaten zodat het gebruik ervan speciaal aangeraden wordt om het effect te vergroten.

SPECIFIEKE PRODUCTEN

Complete productlijn die onmisbaar is voor lichaamsbehandelingen. ABIDIS heeft haar productlijn voor specifieke lichaamsproducten verder ontwikkeld en vernieuwd. Het zijn perfect aanvullende producten voor elke lichaamsbehandeling. Ze hebben een fijne textuur en aantrekkelijke geuren waardoor het gebruik ervan een lichamelijke beleving wordt.

MANICURE & PEDICURE

Handen en voeten zijn niet weg te denken bij Abidis Skin Care! Ontdek ons aanbod voor behandelingen zoals manicure en pedicure. 

No products found!

VOLG ONS

NEASTETIC GROUP

Tieltstraat 40

8851 Ardooie

België


[email protected]


WWW.NEASTETICGROUP.COM

ONZE MERKEN

© 2019 Webshoptime . All Rights Reserved.

Privacy Policy     Terms of Services     Accessibility Statement     Supply Chain Transparency     Fraud Protection

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
nl_BEDutch