ABICLEAN SYSTEM

De huid heeft de bijzondere eigenschap dat het ‘s nachts herstelt en de onzuiverheden en toxine die zich gedurende de dag opgestapeld hebben naar de oppervlakte uitscheidt. Het is echter niet in staat om zichzelf te reinigen wanneer er overtollig vuil en vervuiling ophoopt. Dit zorgt ervoor dat de huid dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds grondig gereinigd moet worden. ABIDIS beschikt over reinigingsproducten die geschikt zijn voor elk huidtype.

Het gamma ABIMOIST SYSTEM is erop gebaseerd om een verbetering te bewerkstelligen van de hoeveelheid beschikbaar vocht voor alle cellulaire functies. Deze producten zijn aangewezen voor de normale en de droge huid en kunnen zowel in normale omstandigheden als in ongunstige klimaatomstandigheden gebruikt worden waarbij een verlies aan vocht toeneemt (hoge verwarming, wind enz.)

Het gamma ABITENDER CULTURE bestaat uit producten die geschikt zijn om een totaaloplossing te bieden voor de problemen van een gevoelige huid. Ze bevatten een grote hoeveelheid actieve stoffen die enerzijds focussen op de regeneratie van de extracellulaire matrix evenals de herstructurering van de membranen van de epidermische cellen en anderzijds actieve stoffen met kalmerende, decongestieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

De lijn ABIPURIFY BALANCE werd ontwikkeld om op een doeltreffende manier de symptomatologie en de problemen te behandelen die voorkomen bij een vette huid. De producten leveren de juiste formule voor dit huidtype evenals nieuwe actieve stoffen van de laatste generatie.

Double Vitamin C System lijn bevat alle kracht van de vitamine C zodat deze een maximale werking en effectiviteit heeft. De formules van Double Vitamin C System combineren vitamine C in water oplosbare en olie oplosbare vorm waardoor zowel een grotere concentratie als een grotere biobeschikbaarheid van de vitamine C verkregen wordt die de werking en de maximale effectiviteit bevordert. De werking wordt gecompleteerd met verse kiwicellen in de vorm van natuurlijke microcapsules vol leven. De cellen behouden de intacte celstructuren en hun hele biologische moleculaire potentie.

ANTI-AGE SYSTEM is samengesteld uit een compleet scala aan gespecialiseerde producten voor de strijd tegen huidveroudering.
Deze lijn is samengesteld met de nieuwste werkzame stoffen die een bewezen werkzaamheid hebben bij de behandeling van de rijpere, vermoeide huid, de huid zonder vitaliteit en de huid die geteisterd is door externe invloeden. De lijn biedt een hoge variëteit aan stoffen die ontwikkeld zijn om de vorming van verschillende soorten rimpels te bestrijden . Op zijn beurt zal de synergetische werking ervan epidermaal herstel en epidermale verdichting mogelijk maken waardoor de huid verjongt, de verloren glans terugkrijgt en bestrijdt het vroegtijdige veroudering.

Het bevat een hoog gehalte aan aminozuren, proteïne, structurerende peptiden en sporenelementen met een grote reparerende werking. De samenstelling lijkt op die van de jonge cellen van de epidermis. Gecombineerd met Vitamine A zorgt het voor een grondige regeneratie en hydratering van de rijpere huid. De grote anti-rimpel kracht is gericht op die huidsoorten die een intense voeding nodig hebben, waarbij het alle elementen teruggeeft die het in de loop der jaren kwijtgeraakt is waardoor het het een natuurlijke verjonging en evenwicht bereikt.

De zonneproducten van ABIDIS zijn samengesteld met ultra doeltreffende zonnefilters van de laatste generatie. Het voordeel hiervan is dat een hoge beschermingsfactor kan bereikt worden met een geringere filter waardoor de kans op mogelijke gevoelige reacties vermindert. De beschermende zonne-emulsies van ABIDIS zijn producten waarvan de formule geen water bevat maar waarbij de overeenkomstige dosis water vervangen werd door extract van aloë vera. In combinatie met de UV-B- en UV-A bescherming beantwoorden ze aan de aanbevelingen van de COSMETIC EUROPE om de huid te beschermen tegen directe blootstelling aan UV-B stralen maar ook tegen actinische veroudering op middellange termijn tegen gevolge van UV-A stralen. Ze bieden een UV-A bescherming die een derde bedraagt van de bescherming van de UV-B. Aan deze UV-A bescherming worden anti-verouderingseigenschappen toegekend.

ABI-SCRUBS

De lijn lichaamsverzorging van ABIDIS biedt een uitgebreid gamma aan producten om een gezonde huid te bevorderen.

EXFOLIANTEN

De exfoliatie van de lichaamshuid als schoonheidsbehandeling moet een vanzelfsprekend onderdeel zijn van onze lichaamshygiëne. De exfolianten ABIDIS CORPORE zijn gebaseerd op suiker en cellulose als exfoliërende factor en kunnen bovendien een koude- of warmte-effect toevoegen om het gekozen schoonheidspatroon te  verbeteren.

ANTI-CELLULITE

De onesthetische opslag van vetten is één van de problemen die ons het meest bezighoudt om een gezond uiterlijk te behouden. ABIDIS CORPORE heeft zich gebaseerd op de laatste ontwikkelingen van de cellulaire fysiologie om een compleet gamma producten te ontwikkelen die speciaal gericht zijn op de aanpak van specifieke problemen in functie van het lichaamsdeel en de graad van het probleem.

LICHAAMSVERZORGING

HERSTRUCTURERING VAN DE HUID

Alhoewel de huid van het lichaam minder blootgesteld is aan exogene veroudering dan het gezicht, zijn er toch een reeks andere factoren zoals zwangerschappen of gewichtsveranderingen die de huid van het lichaam stress bezorgen en die om een specifieke behandeling vragen.

Daarom heeft ABIDIS CORPORE 3 specifieke producten ontwikkeld om de huid te laten herstellen van deze speciale omstandigheden.

THERMOGENICS

Producten die de temperatuur plaatselijk verhogen of verlagen waar ze worden aangebracht, zijn heel nuttig om de activiteit te bevorderen van de aanwezige actieve stoffen in de specifieke producten.

VOLG ONS

NEASTETIC GROUP

Tieltstraat 40

8851 Ardooie

België


[email protected]


WWW.NEASTETICGROUP.COM

ONZE MERKEN

© 2019 Webshoptime . All Rights Reserved.

Privacy Policy     Terms of Services     Accessibility Statement     Supply Chain Transparency     Fraud Protection

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
nl_BEDutch