WAT IS CRYOLIP PRO

Cryolipolyse is een belangrijke doorbraak in behandelingen voor lokale vet reductie. De toepassing van selectieve bevriezing resulteert in celdood of apoptosis in vetcellen. Tijdens dit proces worden de vetcellen gefragmenteerd en gekristaliseerd en op deze manier worden ze gemakkelijker geëlimineerd door het lichaam. 

Het resultaat: vetreductie zonder beschadiging van omringende weefsels. Op deze manier verliest de klant voortdurend en progressief volume.

De zuigfunctie scheidt de vetweefsel van de rest van de weefsels, met behulp van het exclusieve xenoïdale zuigsysteem van de IR-groep.

Dit systeem genereert variaties in de aanzuigdruk zodat de bloedvaten kunnen contracteren en decontracteren om de bloedsomloop te bevoordelen endaardoor het ontstaan van blauwe plekken met 98% te verminderen.

Tijdens de eerste minuten van de behandeling wordt er warmte gegenereerd, tussen 38-45 C°,via de THERMOSHOCK technologie van IR-groep. Hierdoor wordt de bloedmicrocirculatie bevordert, waardoor de moeilijkste adipositen worden ontleed en tegelijkertijd een lagere vasculaire bijdrage door vasodilatatie-vasoconstrictie ontstaat. Hierdoor kan een grotere groep adipocyten worden bevroren, waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd.

HANDFREE

De handsfree toepassing maakt een groter aantal gelijktijdige behandelingen mogelijk, waardoor de rendabiliteit groter wordt.

HULPSTUKKEN

2 hulpstukken van 150 en 200 mm voor grote of gelokaliseerde gebieden. Ergonomische vorm vergemakkelijkt aanpassing aan elk anatomisch gebied. Transparant materiaal vergemakkelijkt te allen tijde de controle tijdens de sessie.

 

BEHANDELING

Afhankelijk van de casus zijn 3 tot 6 sessies nodig met een interval van 45 dagen. Na 15 dagen wordt vetreductie waargenomen. De duur van elke sessie varieert van 20 tot 60 minuten, afhankelijk van de diepte van het vetweefsel en het te behandelen gebied. Geen behoefte aan onmiddellijke lymfedrainage tijdens de sessie. Tot 2 zones per sessie.

Eenvoudig in gebruik. Veilige en effectieve parameters. Cryolipolyse temperatuur tot – 9º C. Thermoshock temperatuur tot + 45º C. Zelfreiniging van het circuit in 3 minuten.

 

IR CRYOLIP PRO, maakt een pijnloze, comfortabele, niet-invasieve, veilige en hematoomvrije toepassing in het behandelingsgebied mogelijk, evenals een grotere capaciteit om het aantal adipocyten te koelen in vergelijking met traditionele cryolipolyse systemen.

VOLG ONS

NEASTETIC GROUP

Tieltstraat 40

8851 Ardooie

België


[email protected]


WWW.NEASTETICGROUP.COM

ONZE MERKEN

© 2019 Webshoptime . All Rights Reserved.

Privacy Policy     Terms of Services     Accessibility Statement     Supply Chain Transparency     Fraud Protection

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
nl_BEDutch